Ви знаходитесь тут:
- Головна
- Харчування в ЗДО
Харчування.
Згідно з нормативно-правовими актами ЗДО впроваджує систему управління безпечності харчових продуктів на основі принципів НАССР. Наказом "Про створення постійно діючої багатопрофільної робочої групи в КЗ "ДНЗ № 223" з розробки запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) від 23.04.2019 № 30 створено багатопрофільну та робочу групу з розробки, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базаються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).
Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.